Haber Detayı
31 Ocak 2024 - Çarşamba 12:43 Bu haber 171 kez okundu
 
ÖNCÜ'DEN EŞİTLİK SÖZÜ
POLİTİKA Haberi
ÖNCÜ'DEN EŞİTLİK SÖZÜ

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Vezirköprü ilçesinde sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları temsilcileriyle buluşarak, "Adil, adaletli ve eşit hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz. Bizim yönetimimizde 17 ilçemiz Büyükşehir Belediyesinden eşit hizmet alacak" dedi.

Cevat Öncü, Vezirköprü ilçesinde pazar yerini ziyaret edip esnafı gezdi. Vezirköprülülerin ilgisiyle karşılaşan Öncü, herkesle birebir iletişim kurarak sorunları dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Daha sonra sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları temsilcileriyle bir araya gelerek bir yemekte buluştu.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Öncü, "Samsun'a hizmet etmek için yola çıktık. Kentin ve 17 ilçenin problemlerini biliyoruz. Ulaşımın, özellikle ilçelerdeki sorunların farkındayız. Ulaşım ve ulaştırma problemlerinin çözümü konusunda projelerimiz var. Bizim yönetimimizde 17 ilçe eşit hizmet alacak" şeklinde konuştu.

Cevat Öncü, tarım, hayvancılık, sanayi yatırımları ve işsizlik konularında da projelerini açıkladı. Tarıma ve hayvancılığa destek vereceklerini belirten Öncü, aynı zamanda işsizlikle mücadele için meslek edindirme kursları açacaklarını ifade etti. Sanayi yatırımlarının çevreyle uyumlu şekilde planlanması ve işsizlik konusundaki çözümleriyle ilgili olarak da Büyükşehir Belediyesinin önemli sorumluluklar alacağını belirtti.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖNCÜ'DEN, EŞİTLİK, SÖZÜ, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı