Haber Detayı
29 Şubat 2024 - Perşembe 11:18 Bu haber 119 kez okundu
 
KURNAZ : İLKADIM'IN KAYBEDECEK VAKTİ YOK
Cumhur İttifakı AK Parti'nin İlkadım Belediye Başkan adayı İhsan Kurnaz, 1 Nisan tarihi itibariyle İlkadım'ı Türkiye Yüzyılı'na "merhaba" diyeceğini belirterek, "İlkadım'ın artık kaybedecek bir dakikası bile yok. İlkadım'ın kaybettiği yılları hızla telafi edeceğiz" dedi.
SEÇİM 2024 Haberi
KURNAZ : İLKADIM'IN KAYBEDECEK VAKTİ YOK

Kurnaz, Samsun Oba Restoranda düzenlenen kahvaltı programının ardından Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler'ü makamında ziyaret etti.

 

Kurnaz, yaptığı konuşmada, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İlkadımlıların oylarıyla göreve gelmeleri halinde hızla bir çalışma temposuna gireceklerini belirterek, "İlkadım'ın kaybedecek bir dakikası bir yok. İlkadım'ın hamasi nutuklara ihtiyacı yok. İlkadım'ın doğru yönetilmeye ihtiyacı var. Düzgün bir planlamaya ihtiyacı var. Kaybolan yılların telafisine ihtiyacı var" diye konuştu.

Kurnaz, 1 Nisan tarihi itibariyle İlkadım'ın Türkiye Yüzyılı'na "merhaba" diyerek AK Parti kadrolarının hizmet ürettiği bir çalışma temposuna gireceğini ifade ederek, "Vakit kaybetmeden gerekli tedbirleri alacağız. İlkadım, kaybettiği yılları telafi edecek, asli vazifelerini eksiksiz yerine getirecek bir anlayışa kavuşacak. Mevcut anlayışı değiştirecek ve hizmet üretme noktasında mazeret kabul etmeyecek bir yönetim anlayışını tesis edeceğiz" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KURNAZ, :, İLKADIM'IN, KAYBEDECEK, VAKTİ, YOK,
Yorumlar
Haber Yazılımı