Haber Detayı
29 Şubat 2024 - Perşembe 11:21 Bu haber 121 kez okundu
 
TÜRKEL : LOZAN CADDESİ BİZİMLE HAYAT BULACAK !
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, esnaf ziyaretlerinde bulunarak projelerini paylaştı. Türkel, özellikle Cumhuriyet Mahallesi'nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, Lozan Caddesi'ni eski canlılığına kavuşturma sözü verdi.
SEÇİM 2024 Haberi
TÜRKEL : LOZAN CADDESİ BİZİMLE HAYAT BULACAK !

Esnaf ziyaretlerinde bulunan Türkel, Lozan Caddesi'ndeki esnaflarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Caddenin tek şeride düşürülmesinin esnafların iş yapma kapasitesini düşürdüğünü belirten Türkel, "Burada esnafımızın kazancının yüzde 80 düştüğünü biliyorum. Bunun sebebi caddenin tek şeride düşürülmesi ile birlikte vatandaşlar alışveriş yapamaz hale geldi. Bundan dolayı da buradaki canlılık bitti. Esnafımız ve burada yaşayan sakinlerimiz ile birlikte alınacak ortak bir kararla burayı tekrar eski canlılığına kavuşturacağız. Lozan Caddesi’ni daha kullanışlı hale getireceğiz ve esnafımız nefes alacak" ifadelerini kullandı.

Türkel, Lozan Caddesi'ni canlandırmak için atılacak adımların yanı sıra, Atakum'u uluslararası alanda tanıtmak adına Uluslararası Halk Dansları Festivali gibi etkinlikleri düzenlemeyi planladığını da belirtti. Göreve geldikten sonra projelerini hayata geçirerek Atakum'u sorunsuz bir ilçe haline getirmeyi hedeflediğini ifade eden Türkel, bu doğrultuda gençliğin enerjisiyle hareket ederek, halkın desteğine ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: TÜRKEL, :, LOZAN, CADDESİ, BİZİMLE, HAYAT, BULACAK, !,
Yorumlar
Haber Yazılımı