Haber Detayı
14 Mart 2024 - Perşembe 16:07 Bu haber 77 kez okundu
 
Markus Gisdol soruları cevapladı
SPOR Haberi
Markus Gisdol soruları cevapladı

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Atakaş Hatayspor müsabakası öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayıp açıklamalarda bulundu. 

 

 Markus Gisdol, "Takımımın göstermiş olduğu performanstan dolayı mutluyum. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor,  gerek iç sahada gerekse deplasmanlarda oynamış olduğumuz oyunun ve performansın iyi olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle bir ayrım yok ve bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Sadece deplasmanlarda istediğimiz sonuçları gol atamadığımız için alamadık. 

 

Şimdiye kadar takımın ligdeki pozisyonu ve puanlar hakkında çok soru aldım. Benim için önemli olan takımımın pozisyonu ve içinde bulunmuş olduğu durum. Dün ilk defa uzun bir aradan sonra 24 oyuncuyla antrenman yaptık, bu bizi mutlu eden bir durum. 

 

Atakaş Hatayspor maçına da en iyi şekilde hazırlanıyoruz ve en ideal bir kadro ile sahaya çıkacağız. Çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz, ancak kadro yapmak biraz zor olacaktır. Umarım en iyi şekilde bu maça hazır olur ve güzel bir sonuç alırız. 

 

Tabii bazı takımlarda bazı avantajlar oluyor, o da direkt uçuşlar yapabiliyorlar. Biz bağlantı kurarak yani İstanbul'a veya Ankara'ya giderek Hatay'a gitmemiz gerekiyor. Bu sebepten dolayı da biraz yorucu bir yolculuk olacaktır. Ama biz en güçlü şekilde maça hazır olacağız. 

 

Atakaş Hatayspor ile oynayacağımız müsabaka sonrası milli araya gireceğiz. Milli takıma gitmeyen oyuncularımıza birkaç gün izin vereceğiz. O izin dönüşü Siltaş Yapı Pendikspor Futbol A.Ş. maçına da aynı şekilde hazırlanmaya çalışacağız. Ancak muhtemelen bu milli arada bir hazırlık maçı oynamayı da düşünüyoruz. Onu da planlıyoruz.

 

Sezon boyunca o tehlikeden kurtulmak için uğraşmanız gerekebiliyor. Sezonun tamamında tabi puanlar birbirine yakın olduğu için kesinlikle odaklanmamıza devam etmemiz gerekiyor. O ciddiyeti ve o odaklanmayı kaybetmememiz gerekiyor. Ligin son maçına kadar aynı ciddiyetle aynı odaklanma ile devam etmemiz gerekiyor.

 

Taraftarlarımızın ilgisi gerek beni gerek oyuncularımı çok mutlu mutlu ediyor. Taraftarlarımız bizi maçlardan önce çağırıp üçlü çektirdiklerinde ben çok mutlu oluyorum. Onların bize verdiği destek inanılmaz. Bunu her zaman belirttim. Çünkü onların yardımı bizi birbirimize bağlıyor. O ilişkiyi de kurmamız çok önemli ve bunu devam ettirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Markus, Gisdol, soruları, cevapladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı