Haber Detayı
11 Mart 2024 - Pazartesi 10:09 Bu haber 109 kez okundu
 
SERHAT TÜRKEL : HİZMET İÇİN GELİYORUZ !
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyor. Erikli, Kabadüz, Özeren, Yeşiltepe ve Sarıtaş Mahallelerini ziyaret eden Türkel, buralarda karşılaştığı sıcak karşılama ve destekle kampanyasını sürdürdü.
SEÇİM 2024 Haberi
SERHAT TÜRKEL : HİZMET İÇİN GELİYORUZ !

Türkel, mahalle sakinlerinin gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Seçilmesi durumunda hiçbir mahalleyi ve vatandaşı ayırt etmeyeceğim. Ben artık parti rozetimi bıraktım. Herkesin başkanı olacağım. Kimseyi ötekileştirmeyeceğim, herkese eşit mesafede olacağım. Aynı Serhat Türkel olacağım. Atakum Belediyesi halkın belediyesi olacak. Meseleyi memleket meselesi olarak görüyorum. Meclis üyesi arkadaşlarımız, ticaret yapmak için değil hizmet etmek için geliyor." ifadelerini kullandı.

Turizmin Atakum'un gelişmesi ve kalkınması için kilit rol oynadığını vurgulayan Türkel, yayları ve şelaleleri turizme kazandıracaklarını belirtti. Festivaller düzenleyerek bölgeyi tanıtacaklarını söyleyen Türkel, "12 ay boyunca turizmi canlandırmak için mesire alanlarına insanların gelmesini sağlayacağız. Doğumuza ve batımıza ek hizmet binası kurarak, buralarda iş makineleri bulunduracağız. Kırsalda bulunan mahallelere ulaşımı hızlandıracağız ve beton santrali ile sathi kaplama tesislerini kuracağız. Ara yolların yapımına öncelik vereceğiz." şeklinde konuştu.

Tarımsal ve hayvansal ürünlere değer kazandırmak amacıyla kırsal mahallelerde çeşitli projeler hayata geçireceklerini belirten Türkel, "Belediyemiz, ekilmeyen arazileri kiralayarak kadın ve genç istihdamını artıracak. Teknolojik imkânları kullanarak üretilecek ürünleri Belediye Kooperatiflerinde satışa sunacağız. Bu kapsamda, Belediye Kooperatiflerini artırarak kırsal mahallelerimizin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunacağız." dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SERHAT, TÜRKEL, :, HİZMET, İÇİN, GELİYORUZ, !,
Yorumlar
Haber Yazılımı