Haber Detayı
22 Mart 2024 - Cuma 10:11 Bu haber 111 kez okundu
 
Sevdamız Samsun'dan Teşekkür
Samsun'un Sevdalıları Bir Araya Geldi: Demirtaş Sevdamız Samsun'u Ziyaret Etti!
GÜNDEM Haberi
Sevdamız Samsun'dan Teşekkür


Samsun'u seven ve Samsun için çalışan herkesi kucaklayan Sevdamız Samsun Genel Merkezi, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı genel merkezinde ağırladı.



Ziyaret sırasında Demirtaş'a platformun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verildi. Demirtaş, projelerimize verdiği destek ve katkı için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendisi, Samsun'un kalkınması için sarf ettiği çabalarını takdirle karşılıyoruz.



Demirtaş, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Samsun'un kalkınması için her türlü desteğe hazırım. Sevdamız Samsun Genel Merkezi çalışmaları takdire şayan. Bu Genel merkezin Samsun'un gelişmesi için önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum."

Sevdamız Samsun'dan Teşekkür

Sevdamız Samsun Genel Başkanı Nuri Seven ise "Sayın Demirtaş'ın Genel merkezimize göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok mutluyuz. Kendisinin Samsun'a olan sevgisi ve katkıları bizler için çok önemli. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Sevdamız Samsun Büyümeye Devam Edecek

Sevdamız Samsun, Samsun'un sevdalılarıyla birlikte büyümeye ve gelişmeye devam edecek. Genel merkezimiz, Samsun'un daha güzel bir şehir olması için çalışmaya devam edecek.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sevdamız, Samsun'dan, Teşekkür,
Yorumlar
Haber Yazılımı