Haber Detayı
01 Mart 2024 - Cuma 15:35 Bu haber 120 kez okundu
 
TÜRKEL ATAKUM'DA ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYOR
Seçim çalışmalarına, ‘’Atakum'da çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el, dinlemediğimiz dert, dokunmadığımız yürek kalmayacak’’ şiarı ile yola çıkan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
POLİTİKA Haberi
TÜRKEL ATAKUM'DA ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYOR

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Atakum İlçesi Lozan Caddesi’nden sonra, Ali Gaffar Okan Caddesi’nde de esnaf ziyaretlerine devam etti. Esnaflar tarafından sevgi ile karşılanan Serhat Türkel, Atakum’un sorunlarını bildiğini belirterek, ‘’Esnafımızın zor durumda olduğunu biliyorum. Atakum’lu esnafın rahat bir nefes alması için belediye olarak elimizden geleni yapacağız. Atakum'da çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el, dinlemediğimiz dert, dokunmadığımız yürek kalmayacak’’ dedi.
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Serhat Türkel, kendisinin de bir Atakum’lu olduğunu, bunun için de kenti şahlandırmak için mücadele edeceğini sözlerine ekledi. Türkel, ‘Esnafımızı kalkındırmak için turizme ağırlık vereceğiz. Bunun için de uluslararası festivaller düzenleyeceğiz. Seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da sizlerin arasında olacağım. Ulaşılamayan başkan olmayacağım’’ şeklinde konuştu
Kaynak: Editör:
Etiketler: TÜRKEL, ATAKUM'DA, ÇALMADIK, KAPI, BIRAKMIYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı