İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
VE TUTUKLANDI
VE TUTUKLANDI
 TOPALOĞLUNA ZİYARET
TOPALOĞLUNA ZİYARET
Haber Detayı
12 Aralık 2023 - Salı 17:35 Bu haber 305 kez okundu
 
MİNİK ÖĞRENCİLER YERLİ ÜRETİMİN İZİNDELER
Samsun'un eğitim alanında öncü okullarından biri olan Özel Çam Ağacı Anaokulları öğrencileri, yerli ürünlerin üretim sürecini yakından görmek ve yerli malının önemini vurgulamak amacıyla etkileyici bir ziyaret gerçekleştirdi.
EĞİTİM Haberi
MİNİK ÖĞRENCİLER YERLİ ÜRETİMİN İZİNDELER

Bugün gerçekleşen Ulusoy Un Fabrikası ziyaretinde, minik öğrenciler buğdayın un üretimindeki yolculuğunu adım adım keşfettiler. Fabrika içerisinde yapılan laboratuvar çalışmalarıyla unun hammaddeleri ve üretim süreci hakkında detaylı bilgi edinen öğrenciler, yerli ürünlerin kalitesini ve üretim sürecinin önemini yakından deneyimleme şansı buldular.

Ayrıca, Özel Çam Ağacı Anaokulları, Yerli Malı Haftası'nda öğrencilerine yerli ürünlerin önemini vurgulamak adına çeşitli etkinlikler düzenledi. Öğrenciler, yerli malının gücünü anlamak ve geleceğin bilinçli tüketicileri olabilmek adına yazılar kaleme alarak yerli ürünlerin ülke ekonomisindeki değerini vurguladılar.

Özel Çam Ağacı Anaokulları yönetimi, öğrencilerin bu tarz deneyimlerle yerli ürünlerin üretim sürecini anlamalarını sağlayarak bilinçli tüketiciler olarak yetişmelerine katkı sağladıklarını belirtti.

Bu etkinlikler, yerel okulların yerli ürünlerin önemini vurgulama ve öğrencilere bu bilinci aşılamaya yönelik attığı önemli adımlar arasında yer alıyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MİNİK, ÖĞRENCİLER, YERLİ, ÜRETİMİN, İZİNDELER,
Yorumlar
Haber Yazılımı